Pingistävling

Igår tävlade jag i S:t Erikscupen i pingis, vi förlorade :( Jag vann tre singlar och förlorade en dubbel, men det blev ändå 6-2 till dem eftersom min sista match inte räknades, för Johan var så snabb att förlora sin match så då var det redan kört. Vi var tre stycken, och lagkamraterna förlorade alla sina matcher.

Sen när jag kommit hem och duschat, stack jag till Olle och såg Natt på Muséet 2 och Polisskolan 2 och sov över. Vi lade oss över klockan ett, jag vaknade åtta = liiite trött ;) Båda filmerna var riktigt roliga, men Natt på Muséet 1 var bättre än tvåan, jag och Olle skrattade så mycket på bion så vi blev tillsagda ;D

Slöjd mojänger

I träslöjden har jag precis gjort klart en ljuslykta, som består av en bromsskiva till en cykel, sedan står det ut bandjärn, och längst ut är det en liten platta där det ska vara ett ljus :D Just nu håller jag på med att göra en ljusstake. Jag ska ta alla drev från bakhjulet på min gamla cykel, och i mitten ska det stå en ljusstake :D Egentligen är det mest att meka med ett bakhjul, så det är inte så mycket slöjd men whatever :) Egentligen tänkte jag ta min gaffel, men det är sjukt svårt att få loss den från cykeln, jag var tvungen att banka massa för att få styrröret rörligt. Och det var en ring som satt fast som hindrade mig att få loss gaffeln, pappa skulle ta loss imorse, men det glömde han... Så nu har jag bankat sönder mitt styrrör i onödan, härligt...

Bilder kommer nog när jag gjort klart ljusstaken :D

Nirvana

Sitter o lyssnar på Nirvana's album Nirvana, en samling med de bästa låtarna från bandet :) Alla är grymt bra tycker jag :) För er som har Spotify, tryck här.

Annars har dan flytit på som vanligt. Jag och Hugo kunde inte köra efter musiken eftersom paralellklassen hade e-tid (elev-tid där man får välja vad man behöver göra).

Lockerz

Lockerz är en sida där man tjänar poäng genom att logga in dagligen, svara på den dagliga frågan och värva vänner. För poängen kan man sedan köpa saker för, som Ipod's, Xbox 360, PS3, PSP, donationer, väskor, USB-minnen och mycket mer. När du tjänat ihop tillräckligt med poäng kan du köpa dessa saker, gratis.

Till skillnad från alla andra gratissidor är det mycket enklare att tjäna poäng på Lockerz.

Tjäna poäng:
Logga in dagligen: 2 poäng
Svara på en daglig fråga: 2 poäng
Värva en vän: 2 poäng
Sedan om du värvat 20 vänner tjänar du dubbelt så mycket poäng varje gång du tjänar något, så varje gång du loggar in och svarar på frågan får du 8 poäng.

Prislista:
Ipod Touch 2G 8GB: 400 poäng
Ipod Nano 8GB: 300 poäng
Dell Inspiron Mini: 750 poäng
Skullcandy Lowrider (hörlurar): 125 poäng
World Of Warcraft: 100 poäng
Paintballgevär: 375 poäng

Detta var bara några få saker, det finns mycket mer! Helt gratis!
Detta är ingen skitsida, på YouTube finns det massvis med klipp på personer som filmar när de öppnar sina lådor från Lockerz, och på forum har man hört om många personer som köpt saker och fått hem, jag har aldrig hört några klagomål.

Om du vill få en inbjudan, kommentera mitt inlägg så jag får din epost adress och så skickar jag en inbjudan till er :)

Hos David

Idag har jag sovit över hos David. Han har en hund, Ross, och han verkar gilla mig. Han följer efter mig hela tiden och när jag stannar tar han fast mina ben och gör, ja ni vet. Ser jag ut som en hund hona???

Sen har jag lärt mig spela schack. Härligt, nu kan jag äntligen spela på det där fina schackspelet jag fick för ett tag sen haha ;)


Idrottsprov?

Haha, det låter lite konstigt men idag hade vi idrottsprov, om hygien, svett o hud o blablabla. Hoppas det gick bra :)

Förövrigt sitter jag o lyssnar på den här gamla låten, den är skön :)

Äntligen frisk!

Äntligen blev jag frisk, haha :D I lördags var jag hos doktorn, och han sa att det var något virus. Har varit hur trött som helst efter att ha haft feber i nästan en vecka.

Håller just nu på att träna till provet vi ska ha på idrotten i övermorgon... Hygien. Skitkul :/

Fortfarande sjuk...

Jag har varit sjuk ända sen i måndags :( Som mest har jag haft 39 graders feber. På måndagen, onsdagen och torsdagen har jag vaknat mellan klockan 5:30 - 6:00 och inte somnat om förrän typ 40 minuter. Men idag vaknade jag kvart i fyra istället :P Det känns som om jag börjar bli bättre. Ska kanske till doktorn snart tillsammans med Isak, eller så blir det på söndag.

Hare bättre än mig ;)

Sjuk...

Igår var jag på bio med Hugo. Jag bjussade på "Upp", en animerad film från Disney :) Den var rätt kul :D Det bästa var alla härliga och höga skratt som kom från ett tiotal småbarn längre bak :D I början av filmen fick jag en popcorn-flisa i halsen ;) Idag när jag vaknade klockan fem satt flisan kvar, jag var jätteöm i halsen, skitont i huvudet och yr. Efter ett bra tag somnade jag om. När jag vaknade igen klockan sju så var Isak sjuk också. Både jag och Isak stannar hemma idag :(
Just nu mår jag bra, för jag har tagit en Alvedon. Isak har sovit och när han vaknade mådde han jättedåligt :(
Hoppas vi blir friska till imorrn :/


Pingistävling :/

Tja, kom precis hem från Distrikt Mästerskapen i pingis... Vann inte en enda match :( Men jag tog fyra set.
Den första hade nabbgummi (små piggar på gummit som gör att man får skruven tillbaka, bra att blocka med), utan den hade han spelat i P8 eller nåt istället för P12. Den andra var helt enkelt bättre än mig, men den tredje skrek efter varje boll saker som lät som "tjo leif!", "sossa!", "schaa!". Wannabe kines -.-

Fel bil...

Idag efter pingisträningen gick jag och mina kompisar ner till parkeringen för att få skjuts hem av den enas pappa. Jag gick först, öppnade bildörren och såg att två av sätena var nedfällda. "Hallå, vi är ju tre?", tänkte jag, och sen tittade jag vem som satt vid ratten. Fel bil! Jag tittade bakåt, där kompisarna stod vid en annan bil och vek sig av skratt, sedan kollade jag på han vid ratten igen. Jag stängde långsamt dörren, och sprang till rätt bil och satte mig. Varför måste man vara så klantig? :(

Bajskalas

Nyss var jag ensam hemma med min två-åriga brorsa Isak. Självklart när vi var mitt inne i ett avsnitt av Scrubs måste han bli sådär tyst, stönar och bli röd i ansiktet. Bajskalas. Jag skickade ett panikslaget SMS till mamma, och jag skulle sätta honom i duschen. Vi ställde oss i tvättstugan, och medan jag tog av hans blöja fick jag kväljningar. Jag rusade in i köket, för att hämta en plastpåse. Isak skrattade åt mina kväljningar, och sedan när jag kräktes över köksmattan gapflabbade han som attan. Efter att ha torkat upp spyan så fick han ställa sig i duschen, medans jag pustade ut. Som tur är kom mamma hem typ 20 minuter senare :P

Knives N' Forks

Idag körde jag, Hugo och Ebba efter musiken I Love Rock 'N Roll, Another Brick In The Wall, Smells Like Teen Spirit och She Drives Like Crazy. Sedan försökte vi med ZZ Top's Tush, men eftersom jag aldrig hört den tidigare gick det inte så bra :D :D Vi kallar oss Knives N' Forks :D
Annars har väl dan gått bra, men tisdagar är den värsta dagen på veckan :/
Hur har ni haft det idag? :D

Veckans blogg

Jag är med i Veckans Blogg på Emma Waernholms blogg! :D Ge mig en röst så kan jag rösta på er om ni kommer med någon gång ;)

Idag har jag och Hugo repat efter skolan. Vi fick vänta en timme på musiklektionen innan, och sen rockade vi loss till She Drives Like Crazy och Smells Like Teen Spirit. Imorrn tänkte vi köra I Love Rock 'N Roll och Another Brick In The Wall :D Hare bra :)

Djurgårdens IF - Kalmar FF

Halloj, jag sov över från igår till idag hos min kompis David i Åkersberga :) Idag har vi sett fotbollsmatchen mellan Djurgårdens IF och Kalmar FF. Djurgår'n vann med 2-0, det var en riktig spännande match! :D

RSS 2.0